Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen

Als er sprake is van een calamiteitensituatie, zoals grensoverschrijdend gedrag, een ongeluk of een sterfgeval, staan onze vertrouwenspersonen je graag te hulp. Ook kun je altijd contact opnemen met het landelijk opvangteam. Dit team bestaat uit landelijk vrijwilligers die groepsbesturen adviseren over hoe ze hiermee om kunnen gaan. Deze vrijwilligers zijn ervaren in de hulpverlening en hebben veel ervaring met dit soort situaties. Zij verwijzen Scoutinggroepen indien nodig door naar de juiste instanties.

Meer informatie over het Landelijk opvangteam is hier te lezen.

Binnen onze groep hebben wij 2 vertrouwenspersonen. Zo kan je altijd bij iemand terecht. Als eerste hebben we Laura Bruins. Wanneer je doorscrollt kom je terecht bij Freek Klanderman.

Laura Bruins

Laura Bruins is al langere tijd van onze groep. Ze heeft over de jaren verschillende functies bij ons vervuld en wil zich blijven inzetten voor een veilige omgeving binnen de scouting. Dit doet zij als groepsbegeleider en vertrouwenspersoon.

Contact opnemen met Laura


Freek Klanderman

Ook Freek houdt zich al zeer lange tijd bezig met verschillende functies binnen de groep. Hij is hier zelf als klein kind begonnen en heeft nu zelf ook kinderen die veel plezier beleven aan de activiteiten binnen onze groep.

Contact opnemen met Freek Klanderman