Loodsen (16-21)

Loodsen (16-21)

Welkom bij de loodsen!

De loodsen bestaat uit ongeveer 10 enthousiaste jongens èn meisjes van 16 tot 21 jaar. Om de week hebben ze op vrijdagavond opkomst op in hun eigen gebouw de Pimpelmees vanaf 20:00 uur. Dan wordt is er een programma georganiseerd door een van de loodsen, zo’n programma duurt tot ongeveer 22.00 uur waarna de Bobo’s vaak binnendruppelen. In de zomer worden de programma’s georganiseerd op de Stierop.

De loodsen werken nauw samen met de Bobo’s. Samen organiseren zij regelmatig de beruchte Survival (SUV). Een dergelijke tocht duurt drie dagen, voert door heel Nederland en staat garant voor veel plezier, afzien en verrassingen.

Een ander voorbeeld van zeer geslaagde samenwerking is LoBoPoKa, het loodsen-bobo-ponton-kamp. Voor RTL-5 was dat reden genoeg om te komen filmen voor het programma “RTL-5 in het land”.

De vaste activiteiten die de Lunettenstamleden graag zien terugkomen zijn: het jaarlijkse Mezenfeest (de zaterdag die het dichtst bij 11 november ligt), de muziekavond (waarbij ze hun eigen CD opnemen), de feutenborrel (de eerste zaterdag van maart), het zomerkamp en de Winterhike.

Als loods heb je ook een taak die in het goede valt bij de vereniging, zo kun je ervoor kiezen om leiding te worden, onderhouder te worden en nog veel meer.