Bobo’s (21+)

Bobo’s (21+)

De Bobo’s zijn leden van de Insulindestam. ’s Winters hebben ze meestal op vrijdag opkomst in hun onderkomen “de Pimpelmees”. Vaak zijn er dan ook loodsen van de Lunettenstam te vinden. ’s Zomers is er opkomst op Scoutingcentrum “de Stierop”. De opkomsten zijn duidelijk minder frequent dan die van de Lunettenstam, aangezien deze Bobo’s vaak op andere vlakken verplichtingen hebben. Je zou je Insulindestam kunnen zien als een groep mensen, die nog lang niet weg willen bij de vereniging, maar ook niet elke week verplicht opkomst willen hebben.

De Bobo’s werken nauw samen met de loodsen van de Lunettenstam. Samen organiseren zij regelmatig de beruchte Survival. Een dergelijke tocht duurt drie dagen, voert door heel Nederland en staat garant voor veel plezier, afzien en verrassingen. Een ander voorbeeld van zeer geslaagde samenwerking is LoBoPoKa, loodsen-bobo-ponton-kamp.

De vaste activiteiten die de Insulindestamleden graag zien terugkomen zijn: het jaarlijkse novemberfeest (de zaterdag die het dichtst bij 11 november ligt), de muziekavond (waarbij ze hun eigen CD opnemen) en  het zomer- en winterkamp.